HBO GO Hungary – HBO GO® – Az HBO online videotára.

HBO GO Hungary

HBO GO® – Az HBO online videotára.

HBO GO Hungary screenshot 0HBO GO Hungary screenshot 1HBO GO Hungary screenshot 2HBO GO Hungary screenshot 3HBO GO Hungary screenshot 4HBO GO Hungary screenshot 5HBO GO Hungary screenshot 6HBO GO Hungary screenshot 7HBO GO Hungary screenshot 8

Kasszasikerek, saját gyártású műsorok, vígjátékok, dokumentumfilmek, koncertek és még sok más – több ezer órányi a kedvenc HBO-műsoraidból. HBO. Bárhol. Bármikor.

Töltsd le az HBO GO alkalmazást és díjmentesen férhetsz hozzá az előzetesekhez és az ingyenesen elérhető tartalmakhoz. A teljes tartalmat akkor éred el, ha a szerződött szolgáltatóknál rendelkezel HBO MaxPak előfizetéssel. Jelenleg szerződött szolgáltatók: hbogo.hu/pages/operators.aspx
A pontos feltételekről tájékozódj a szolgáltatódnál.

Mit kínálunk?
A legsikeresebb mozifilmek és a legjobb sorozatok DVD-minőségben. Korlátlan hozzáférés az HBO legjobb sorozataihoz: Bakelit, Trónok harca, Ash vs. Evil Dead, Aranyélet, Terápia, Szilicium-völgy, A sebész, Kegyetlen tánc, True Blood, Boardwalk Empire, Maffiózok, Az elit alakulat, Szex és New York, Drót és még sok más. Exkluzív koncertek, díjátadó gálák, dokumentum filmek, werkfilmek.

Az alkalmazás futtatása minimum Android 4.0 operációs rendszert, illetve szélessávú internetkapcsolatot (3G/4G) vagy WiFi hozzáférést igényel. 3G/4G hálózaton a szolgáltatás magas adatforgalmat generálhat!

Ha kérdésed van keresd fel weboldalunkat: hbogo.hu/pages/faq.aspx
Ha bármilyen problémát tapasztalsz az HBO GO használata közben, kérjük vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóddal, ahol a legrövidebb idő alatt segítenek megoldani a problémát.

©2016 Home Box Office, Inc. Minden jog fenntartva.
HBO® és a kapcsolódó csatornák és szolgáltatásokkal kapcsolatos védjegyek az Home Box Office, Inc tulajdona.

Detail information and download apk file: https://goo.gl/uCGPpz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s