OPOJA TV – TELEVIZIONI OPOJA – Medium lider në rajonë

OPOJA TV

TELEVIZIONI OPOJA – Medium lider në rajonë

OPOJA TV screenshot 0OPOJA TV screenshot 1OPOJA TV screenshot 2OPOJA TV screenshot 3OPOJA TV screenshot 4OPOJA TV screenshot 5OPOJA TV screenshot 6OPOJA TV screenshot 7OPOJA TV screenshot 8OPOJA TV screenshot 9OPOJA TV screenshot 10OPOJA TV screenshot 11OPOJA TV screenshot 12OPOJA TV screenshot 13OPOJA TV screenshot 14OPOJA TV screenshot 15

Tv Opoja ” nisi zyrtarisht transmetimet më 22 Dhjetor të vitit 2014 dhe sot transmetohet më me shumë se në 5 platforma televizive, ku më një ekip tepër profesional, tashmë është bër si një pjesë e rëndësishme e televizioneve që janë në transmetim në keto Platforma.

Nga një televizion, në start me paisje teknike tejet modeste, ngadalë dhe me investime tërësisht vetanake, për një kohë të shkurtër, televizioni arriti në një shkallë të përsosshmërisë lakmuese duke pretenduar që të jetë konkurente edhe i televizioneve më të mëdha me status kombëtar.

TV “Opoja ” synon të ketë një program cilësor, që t’i argëtojë njerëzit. Një program që i dedikohet të gjitha shtresave të shoqërisë dhe të gjitha moshave.

Ekrani i “Tv Opoja ” kërkon t’u ofrojë shikuesve të tij muzikat dhe emisionet më të mira, ku për veç se ata të gjejnë qetësi, çlodhje, kënaqësi dhe jo presion, zhurmë, alarm e stres.

Detail information and download apk file: https://goo.gl/Gkgp03

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s